دستور پخت کباب مرغ با رزمار

دستور پخت کباب مرغ با رزمار

در این مقاله شما می توانید دستور پخت کباب مرغ با رزمار را مشاهده و بررسی کنید.

مواد لازم

• 800 گرم سینه مرغ
• چهار عدد هویج
• چهار عدد ذرت
• یك قاشق غذاخوری زعفران دم‌كرده
• یك پیمانه ماست
• یك قاشق چایخوری زیره، فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده
• 12 عدد ساقه رزماری تازه
• نمك، فلفل و روغن

طرز تهیه

1. ذرت‌ها را با آب و مقداری نمك بپزید و اجازه دهید كاملا نرم شوند. برگ‌های ساقه رزماری به غیر از چند تای انتهای ساقه را بگیرید.
2. سینه مرغ را به صورت مكعبی برش دهید و در مایه‌ای كه شامل ماست، زیره، زنجبیل، زعفران، فلفل و نمك بریزید و اجازه دهید به مدت دو ساعت مزه‌دار شود. سپس مرغ‌ها را خارج کنید. آنها در سیخ‌های رزماری قرار دهید و لابه‌لای آن هویج خردشده بگذارید.
3. تابه را با روغن چرب کنید و كباب‌ ها را در آن قرار دهید. بعد از مدتی برگردانید تا تمام اطراف سیخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *