آموزش پخت همبرگر مرغ

آموزش پخت همبرگر مرغ

آموزش پخت همبرگر مرغ

 مواد لازم :

  •  فیله مرغ ۵۰۰ گرم
  •  پیاز متوسط۱ عدد
  •  سیر۵ حبه
  • فلفل سبز تند۳ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه و جوز هندی و زنجبیل
  • مقداری زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

روش درست کردن :
همه مواد را داخل غذاساز ریخته تا خوب مخلوط شده و ورز بخورند. خمیر آماده شده را به توپک هایی به اندازه پرتقال در می آوریم و هر توپک جداگانه داخل نایلون فریزر پهن می کنیم.سپس خمیرهای پهن شده را به مدت یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و بعد داخل روغن سرخ می کنیم.

دیدگاهی در “آموزش پخت همبرگر مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *