طرز تهیه بروسکتا
بروسکتا یا بروشتا، یکی از پیشغذاهای ایتالیایی خوشمزه
مواد لازم:
- 4 عدد گوجه فرنگی
- به مقدار لازم روغن زیتون
- 100 گرم ریحان
- 100 گرم جعفری
- 300 گرم پنیر موزارلا
- 5 حبه سیر
- 1 قاشق غذا خوری آویشن
- 100 گرم پیازچه
- به مقدار لازم نمک
- به مقدار لازم فلفل
- 10 عدد نان تست
دستور تهیه:
قبل از آماده شدن مواد بروسکتا، فر رو
روی دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید.
پیازچه و گوجه فرنگی رو ریز خرد کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید
روغن زیتون، آویشن، جعفری، ریحان، نمک و فلفل رو داخل کاسه ریخته و تمام مواد رو با هم مخلوط کنید.
اگر از نان باگت استفاده میکنید، اونارو در اندازههایی به قطر 2 سانتیمتر بهصورت اریب برش بزنید و روی سینی فر بچینید.
زیر و روی نونها راوبا روغن زیتون و به کمک قلم چرب کنید.
سیرها را کاملاً له کنید و روی نونها بریزید.
از مخلوط آماده شده گوجه فرنگی روی نونها بریزید و پنیر موزارلا رنده شده رو نیز روی اونا بریزید.
سینی فر رو به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار یدید تا نونها کمی برشته بشن.