آموزش طرز تهیه بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا

بروسکتا یا بروشتا، یکی از پیش‌غذاهای ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم:

  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • به مقدار لازم روغن زیتون
  • 100 گرم ریحان
  • 100 گرم جعفری
  • 300 گرم پنیر موزارلا
  • 5 حبه سیر
  • 1 قاشق غذا خوری آویشن
  • 100 گرم پیازچه
  • به مقدار لازم نمک
  • به مقدار لازم فلفل
  • 10 عدد نان تست

دستور تهیه:

قبل از آماده شدن مواد بروسکتا، فر رو
روی دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید.
پیازچه و گوجه فرنگی رو ریز خرد کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید
روغن زیتون، آویشن، جعفری، ریحان، نمک و فلفل رو داخل کاسه ریخته و تمام مواد رو با هم مخلوط کنید.
اگر از نان باگت استفاده می‌کنید، اونارو در اندازه‌هایی به قطر 2 سانتی‌متر به‌صورت اریب برش بزنید و روی سینی فر بچینید.
زیر و روی نون‌ها راوبا روغن زیتون و به کمک قلم چرب کنید.
سیرها را کاملاً له کنید و روی نون‌ها بریزید.
از مخلوط آماده شده گوجه فرنگی روی نون‌ها بریزید و پنیر موزارلا رنده شده رو نیز روی اونا بریزید.
سینی فر رو به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار یدید تا نون‌ها کمی برشته بشن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *