طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده کم چرب=۶۰۰ گرم
فیله مرغ=۲ عدد
جعفری و شوید=۲۰۰ گرم
تخم مرغ=۳ عدد
پنیر موتزارلای رنده شده=۵۰ گرم
زعفران=۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
روغن مایع=۱ پیمانه
پیاز=۲ عدد متوسط

دستور پخت:

۱. گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده، پیاز، نمک، فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید.
۲. گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید.
۳. فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید.
۴. رولت را در فر با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد یا ۴۶۴ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید.
در نهایت می‌توانید این غذا را همراه برش‌های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *